Pogosto zastavljena vprašanja

Kakšna je razlika med generičnimi in originalnimi zdravili?

Generiki so cenovno ugodni analogi originalov, ki se razlikujejo le po tem, da nimajo patenta (blagovne znamke). Generiki so izdelani iz obstoječega recepta in ne opravijo nobenih testov. Proizvajalec vlaga denar le v sam proizvodni proces in prihrani pri drugih formalnostih. Generična zdravila se ne razlikujejo po sestavi, obliki sproščanja, mehanizmu delovanja ali stopnji varnosti, zato veljajo za popolne kopije originalnih zdravil.

Potrebujete spolno olajšanje po uporabi viagre ali drugih erektilnih stimulansov?

Erektilni stimulansi ne vzburjajo. To pomeni, da se stimulacija možganov ne pojavi v telesu, povezanem s stimulacijo, povečanjem privlačnosti za partnerja. Prejem zdravil je preprosto možna erekcija in po določenem času bo preprosto izginila, ne glede na to, ali je spolno dejanje ali ne, če ste bili vzburjeni ali ne. Ko govorimo o vzburjenosti, mora moški poskrbeti zase.

Ali lahko naročilo oddam zaupno?

Seveda. Podatki o naročilu so znani samo vodji skladišča in vam. Vse tablete nimajo napisa na embalaži in so poslane v nepregledni embalaži. Načeloma, če ste previdni, tudi vaša žena ne prepozna, da ste naša stranka.